CLASSPASS RABATKODE: 224 KR. RABAT PÅ VALGFRI CLASSPASS-PAKKE

Klik på knappen og få et ekslusivt tilbud (224Kr rabat på valgfri ClassPass-pakke), når du melder dig til ClassPass. Den anviste pris på de forskellige pakker indeholder besparelsen.

Hvad er classpass?

ClassPass er et fitnessmedlemskab, der giver dig adgang til hundredevis af holdtimer og centre. ClassPass har også en brugervenlig app, hvor du kan nemt lave dit eget tilpasset træningsprogram, og hvor du får adgang til professionelle træningsvideoer. Det er et smart fitnessmedlemskab, der gør det både sjovere og lettere at få variation i din træning.

ClassPass gør det let at prøve forskellige former for træning når som helst, og hvor som helst. Du finder hundredevis af forskellige hold, hvor du kan træne alt fra cykling, styrketræning, yoga, crossfit m.m. i forskellige centre. Hvis du har brug for selvforkælelse, så kan du kan også booke wellness sessioner som massage, akupunktur, ansigtsbehandling m.m.

Der er lige nu over 54 centre i københavnsområdet, hvor du kan booke dig ind på forskellige hold. Derudover så kan du bruge dit medlemskab i 2500 byer i hele verden, så du kan nemt holde dig i form, selv når du er ude og rejse.

SÅDAN TILMELDER DU DIG CLASSPASS OG FÅR RABAT MED EN PROMO CODE

Først og fremmest bør det nævnes, at rabatten kun er for nye brugere og ikke dem, der allerede er tilmeldt ClassPass. Koden kan heller ikke kombineres med andre tilbudskampagner. Ønsker du at fortsætte efter første måned så betaler du fuld pris.

  1. Først skal du oprette en bruger hos ClassPass. For at få dette tilbud skal du melde dig ind gennem denne link.
  2. Derefter skal du vælge en plan. Du kan vælge mellem 30 credits om måneden (som svarer til ca. booking af 5 – 7 holdtilmeldinger)  eller 60 credits om måneden (som svarer til ca. booking af 10 – 15 holdtilmeldinger).  Bemærk at prisen allerede indeholder de 224kr. rabatkode.
  3.  Indtast dine betalingsoplysninger og så er du i gang. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, her kan du læse mere om hvordan du nemt kan opsige dit classpass-medlemskab.

Sådan fungerer classpass

ClassPass er en abonnementsløsning hvor du månedligt tanker op i ‘credits’. Du kan vælge forskellige planer afhængigt af dit behov.

Hver gang du booker en holdtime så betaler du med dine credits (30 credits giver dig adgang til ca. 5 – 7 holdtimer om måneden). 

Prisen (i credits) er forskellig fra hold til hold. Gennemsnitsprisen for hold i København er 5 credits. Løber du tør for credits, kan du tanke dit medlemskab op så det passer til dine behov. 

Hvis du ikke når at bruge dine credits på en måned, bliver disse automatisk overført til næste måned.

spar 224 kr. med denne classpass rabatkode og kom i gang